Erbjudanden & rabatter

Länkarna nedan innehåller reklam för företagen i fråga genom annonslänkar. Läs mer om dessa länkar och annonser här!

Här har jag samlat länkar till de butiker som jag själv ofta handlar hos på nätet. Här hittar jag mina kosttillskott, städ-, tvätt- och hygienartiklar, träningsredskap och en massa annat. Jag har handlat hos dessa butiker länge och kommer fortsätta att göra det!

Dyker det upp andra förmånliga rabatter och erbjudanden via mitt affiliatenätverk så kommer jag skriva om dessa här.


En av mina favoritbutiker sedan länge är Jordklok.se, en butik fylld av ekologiska, naturliga och hållbara produkter. Här köper jag bland annat tvätt- och rengöringsmedel, stärgrejer, kaffefiler och bakplåtspapper. Snabba leveranser och kanonbra service! Fraktfritt över 499 kr.


På Åhléns hittar du så klart allt möjligt men även en massa fina och bra grejer till ditt kök. Jag har köpt många grejer här när jag plastbantat i köket och de har även en hel del kläder i ekologisk bomull. Perfekt med allt på ett och samma ställe!


Bodystore.com är nog den butik som jag handlar mest hos på nätet! Här finns allt från träningskläder och träningsredskap, livsmedel, kosttillskott och hygienartiklar. Jag köper bland annat ekologiska kryddor, carobpulver, patroner till min fileterkanna, äppelcidervinäger, solskydd och kokosolja här. Snabba leveranser, alltid fraktfritt och de har dessutom ett bonusprogram som du kan samla poäng med och sedan lösa in poängen som betalning vid kommande köp. De har kampanjer varje vecka och det går alltid att fynda bra grejer här!


greatlife.se hittar du, som du kan läsa nedan, världens bästa kosttillskott! Vill du unna dig kosttillskott av högsta kvalitét är det hos Greatlife du ska handla! Jag har använd mig av deras kosttillskott sedan jag började med lågkolhydratkost. De har fraktfritt på alla ordrar och de brukar vara snabba att leverera. Bra kundservice har de också!


Hos Kitchentime hittar du allt till köket! Jag har bland annat köpt min älskade lilla grönsakssvarv (som du ser nedan) där och även min mixerstav med tillbehör. Fri frakt över 150 kr, vilket det ju nästan alltid blir när man handlar köksgrejer. De har rätt ofta stora reakampanjer med stora rabatter. Till exempel sommar-rea och black-friday-rea.