MIN KOKBOK – MATFILOSOPHIE!

Min kokbok Matfilosophie – njutbar, färgstark & variationsrik lågkolhydratkost finns att köpa direkt via förlaget men även hos bokus.com ,Adlibris, Akademibokhandelns nätbutik, CDON.com och Ginza

Boken är fylld med helt nya recept, som inte finns på bloggen sedan tidigare. Allt från förrätter, smårätter, och varmrätter till efterrätter och tillbehör.

Rätterna är så klart anpassade för en lågkolhydratkost och den röda tråden är att allt är färgglatt, fräscht och påhittigt! Nya, spännande rätter som visar att lågkolhydratkost är så mycket mer än gräddsåser och stekt bacon ;) Ren och naturlig mat är viktigt för mig, så inga hel- eller halvfabrikat används i recepten.

En stor del av kokbokens rätter är mejerifria bortsett från att smör används. Smör kan dock alltid bytas ut mot ghee eller kokosolja. De mejeriprodukter som ingår i vissa rätter kan oftast uteslutas eller bytas ut mot tex kokosgrädde eller kokosmjölk och vanlig ost gjord på komjölk kan bytas till getost. Mejeriprodukterna ingår oftast i olika såser och tillbehör till rätterna, men inte iblandade i själva rätten. Detta underlättar för dig som vill äta helt mejerifritt :)

Alla recepten är så klart mina egna och jag har även fotograferat och stylat alla rätterna.

Vill du äta ren, tillsatsfri, till stor del mejerifri lågkolhydratkost som dessutom är fräsch, färgglad och påhittig? Missa inte min kokbok då, den kommer ge dig ny inspiration, matglädje och nya favoriträtter!

Vill ditt företag köpa in signerade böcker? Kontakta mig så ordnar jag signeringen och förlaget fixar frakt och fakturering!

Vill du provbläddra lite i kokboken och även läsa innehållsförteckningen över alla recept, så kan du göra det här! 

Så här ser fram- och baksidan ut:

På baksidan ser du rätterna pulled pork med inlagd rödlök & vitlökssås, cheesecake med blåbär, tonfiskfilé med ugnsbakad blomkål & grön sås och blandade röror och såser (majonnäs, rödbetshummus, ruccolapesto och aubergineröra).

På framsidan ser du den välsmakande förrätten palsternacksplättar med räkor.

Matfilosophie i media:

Några av rätterna från kokboken: rödbetsbiffar med bönor & fetaost, lax med dillstuvad rotselleri, chokladkaka med cashewgrädde och purjolöksdolmar med rotsellerimos och inlagd gurka.

Här ser du hela innehållsförteckningen: